Search
× Search

Zbog samo jednog gumba web stranica može biti mnogo uspješnija

Saznajte kako zahvaljujući dobro poznatom marketinškom triku web stranica može postati puno učinkovitija. Radi se o jednom gumbu kojeg čak 70% web stranica nema. Pročitajte članak bez obzira na to jeste li vlasnik web stranice ili tek posjetitelj web stranica koji želi znati kako marketing utječe na vas i na vaše odluke.

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: Web dizajn

Usporedba: web stranica koja zarađuje 4 milijuna kn i druga koja ne zarađuje ništa

U ovom članku pokazat ću vam koliko dvije naizgled slične web stranice mogu biti različito uspješne. Jedna za svoju tvrtku radi odličan posao i pronalazi tvrtki kupce za njihove proizvode i usluge u vrijednosti većoj od 4 milijuna kn godišnje, druga web stranica ne ostvaruje gotovo nikakve rezultate. I dok vlasnik tvrtke s dobrom web stranicom zadovoljno trlja ruke i planira nova poboljšanja svoje web stranice, vlasnik tvrtke s lošom web stranicom ima dojam da od web stranica nema nikakve koristi i da je to svima tako.

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: Web dizajn, Razno

Kako obaviti preventivni test vaših web stranica

Ispravno funkcioniranje web stranica često se nalazi pod udarom brzih promjena tehnologija. Web stranica više možda ne radi ispravno u novom Chrome, Firefox ili Edge (IE) pregledniku. Probleme mogu uzrokovati i tehnologije pomoću kojih su stranice napravljene, neki servisi koji su možda povezani sa vašim web stranicama ili promjene na serveru. Kako bi ste napravili osnovnu provjeru ispravnosti, ne trebate biti ekspert za web stranice. U ovom članku skrenut ću vam pažnju na neke najčešće probleme koji pogađaju web stranice. 

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: Web dizajn

Upiti stižu na email, ali nitko na njih ne odgovara

Ako se bavite bilo kakvim oblikom biznisa, gotovo sigurno je da primate upite koje dolaze sa obrazaca na vašim web stranicama ili na neki od vaših javnih emailova. I dok s jedne strane mnogi poslovni subjekti ulažu značajna financijska sredstva kako bi zainteresirali kupce za svoje proizvode i usluge, mnogi si dozvoljavaju luksuz ne odgovaranja na upite zainteresiranih kupaca. Svaki neodgovoreni email znači da je propuštena poslovna prilika i vjerojatno izgubljen novi kupac ili klijent.

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: Razno

Ostvarite rast, porazite konkurenciju i dominirajte tržištem uz odličnu web stranicu

Odlična web stranica može nevjerojatno unaprijediti vaše poslovanje, poraziti vašu konkurenciju i omogućiti vam dominaciju na tržištu. Tek prosječna ili loša web stranica neće vam omogućiti ništa od toga. U ovom članku pročitajte kako do odlične web stranice i kako izbjeći greške da ne završite s lošom web stranicom od koje nemate koristi.

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: Web dizajn

Vrhunski web po diskontnoj cijeni

Naš Start web paket uključuje sekcije O NAMA, PROIZVODI, USLUGE, REFERENCE i KONTAKT. Prilagođen stolnim i mobilnim uređajima. Rok za izradu ovakvog web-a je 7 dana, a u slučaju potrebe može i brže. Mi ćemo se potruditi da bi vam cijeli proces izrade web stranica prošao što lakše, a ujedno ćemo vam pomoći savjetima i prijedlozima.

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: Web dizajn

EasyDNN Magazine - CMS rješenje za portale s novostima

Razmišljate o izdavaštvu ili se već ozbiljno bavite izdavaštvom, a potrebno vam je CMS rješenje koje će pokretati vaš portal. Drugim riječima trebate rješenje pomoću kojeg će te objavljivati vaše novosti, članke, blogove i slično, a istovremeno trebate web site koji je svojim izgledom i sadržajem namijenjen prikazu novosti. Ovakva rješenja su obično kompleksna, izrada traje dugo, a cijene su vrlo visoke. No, to ne mora biti tako uz naše EasyDNN Magazine rješenje.

Autor: Damir Kapustic / Kategorije: CMS rješenja

Želite primati nove članke na vaš email?

Preplatite se na našu listu

 

 

Copyright 2018 by X-media d.o.o.
Povratak na vrh