× Search
XMEDIA BLOG
XMEDIA BLOG Icon

XMEDIA BLOG

  1. Početna
  2. Blog

Besplatna online edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja - ponedjeljak, 29. studenog u 10 sati. Prijavite se!

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s našom tvrtkom organizira online edukaciju za na temu: Važnost  dobre reklame i digitalnih kanala marketinga u službi oglašavanja privatnih turističkih objekata. Radionica će se održati u ponedjeljak, 29. studenog, u 10 sati. Edukacija je namijenjena svim postojećim, ali i budućim turističkom djelatnicima. 

Copywriting – zanemarena vještina ključna za uspješnu prodaju

Mnogi stručnjaci tvrde da je copywriting jedna od najvažnijih vještina na putu prema poslovnom uspjehu. Ako ste upoznati s važnošću copywriting-a u prodaji proizvoda i usluga, vaše šanse za uspjeh su mnogo veće. Copywriting je ono što vašim proizvodima daje vrijednost, pobuđuje interes kod kupaca i potiče ih na kupnju. U Hrvatskoj se o copywriting-u relativno malo uči i zna, a u praksi se provjerene copywriting metode rijetko koriste. Zato je ovaj članak prilika da saznate više o copywriting-u i primijenite ga prije vaše konkurencije.

Besplatni webinar: Kako pokrenuti web trgovinu

U suradnji s poduzetničkim centrom Poslovne zone Ivanec d.o.o., organiziramo besplatni webinar na temu „Kako pokrenuti web trgovinu“. Na webinar se mogu prijaviti svi poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova, ali i svi oni koje ova tema zanima. Vrijeme održavanja webinara je 27. svibnja 2021. godine u 10 sati. 

Blog - najbolji web alat da pridobijete kupce i klijente

Pisanje bloga tvrtkama može donijeti brojne i vrlo značajne koristi. U ovom članku donosimo pregled najvažnijih koristi koje blog može donijeti vašoj tvrtki, zajedno sa zanimljivim statistikama koje govore o učinkovitosti bloga i njegovom doprinosu vašoj digitalnoj prezentaciji. Statistike su toliko zanimljive i toliko u korist bloga da smo i mi ostali pomalo iznenađeni, a inače smo jako dobro upoznati sa svim prednostima koje donosi blog. Blog je odličan način da povećate promet na vašim web stranicama, pokažete stručnost vaše tvrtke i da se povežete s potencijalnim kupcima i klijentima.

© 2003.-2021. X-MEDIA d.o.o.
Povratak na vrh