× Search
Izrada Web stranica

O nama

Tvrtka X-MEDIA d.o.o. osnovana je 2003. godine i specijalizirana je za razvoj web stranica, web aplikacija i promociju na Internetu. Bili smo među pionirima izrade web stranica na hrvatskom tržištu i izradili smo više stotina web stranica za brojne hrvatske tvrtke, obrte, udruge i institucije. 

Od 2010. godine razvijamo i module za DNN CMS – vodeći open source CMS na Microsoftovoj .NET platformi. Naši su proizvodi stekli veliku popularnost među korisnicima DNN CMS-a pa danas imamo korisnike naših proizvoda u više od 100 zemalja svijeta. Među korisnicima naših proizvoda se nalaze svjetski poznate tvrtke, državne institucije u SAD-u, gradovi, učilišta i brojni poslovni korisnici.

U novije vrijeme radili smo na razvoju kompetencija iz svih područja digitalnog marketinga kako bi našim klijentima mogli ponuditi sve vrsta usluga potrebnih za uspješnu promociju na Internetu. Izrada web stranica, web trgovina i digitalni marketing su glavna područja našeg djelovanja. 

O nama

Naš glavni poslovni cilj i izazov je pomoći našim korisnicima da bolje posluju zahvaljujući svim prilikama koje nudi Internet. 

© 2003.-2022. X-MEDIA d.o.o.
Povratak na vrh