× Search
XMEDIA BLOG
XMEDIA BLOG Icon

XMEDIA BLOG

  1. Početna
  2. Blog

14 glavnih razloga zašto kupci odustaju od kupovine na web trgovinama

Prodaju putem interneta karakterizira stalan rast i veliko potencijalno tržište. To je odlična prilika za ostvarivanje dobrih prihoda. Internet trgovci nisu ograničeni na lokalne kupce već njihove proizvode mogu kupovati kupci iz cijele države, Europske unije ili čak svijeta. Prodaja putem interneta ima svoje zakonitosti pa loše osmišljene i planirane web trgovine često dožive neuspjeh iako imaju dobre proizvode i cijene. Kako se to i vama ne bi dogodilo, u ovom članku smo istaknuli 14 najčešćih razloga zašto kupci odustaju od kupovine i ponudili rješenja kako ih ispraviti. 

Internet prodaja u inozemstvo

U Hrvatskoj putem interneta kupuje više od 2 milijuna ljudi. To je poprilično solidno tržište za hrvatske web trgovce. Hrvatskim web trgovcima je u potpunosti otvoreno veliko tržište Europske unije. U ovom članku kakve su mogućnosti i izazovi prilikom prodaje u druge zemlje Europske unije.

Besplatni webinar - Kako pokrenuti web trgovinu i uspješno prodavati. Prijavite se!

Ovaj webinar je namijenjen svim sadašnjim i budućim poduzetnicima koji planiraju pokretanje web trgovine. Webinar je namijenjen i postojećim web trgovcima koji žele povećati prodaju i ispraviti česte greške koje web trgovci rade. Pokrenuti web trgovinu uopće nije problem, a sve informacije o tome dobit ćete na našem webinaru. Imamo dva termina održavanja webinara. Prvi termin je u ponedjeljak, 6. prosinca, u 18:00, a drugi termin je u utorak, 7. prosinca, u 10:00.  

Besplatna online edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja - ponedjeljak, 29. studenog u 10 sati. Prijavite se!

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s našom tvrtkom organizira online edukaciju za na temu: Važnost  dobre reklame i digitalnih kanala marketinga u službi oglašavanja privatnih turističkih objekata. Radionica će se održati u ponedjeljak, 29. studenog, u 10 sati. Edukacija je namijenjena svim postojećim, ali i budućim turističkom djelatnicima. 

© 2003.-2022. X-MEDIA d.o.o.
Povratak na vrh