× Search
Izrada Web stranica

ProfesionalnaIZRADA Web stranica

Prilika da za vas radimo web stranice ili web trgovinu je velika stvar za nas. Za nas je to prilika i odgovornost da svojim znanjem i iskustvom poboljšamo vaše poslovanje kroz prisutnost na internetu. Upotrijebit ćemo sve svoje znanje i iskustvo da bi uspješno promovirali vaše proizvode i usluge, te vam doveli nove kupce i klijente.

Web stranice za tvrtke i obrte Web stranice za tvrtke i obrte

Web stranice za tvrtke i obrte

U projektiranju i izradi web stranica za tvrtke i obrte, primjenjujemo dokazano učinkovite metode pronalaska novih kupaca i korisnika te promociji proizvoda i usluga. Vaše web stranice će biti savršen spoj marketinga, kvalitetne tehničke izvedbe i modernog dizajna.

Web trgovine Web trgovine

Web trgovine

Naš raspon usluga pokriva sva područja koja su potrebna web trgovcima. Nudimo usluge savjetovanja, planiranja, izrade i održavanja web trgovina, grafičke usluge, pisanje tekstova, fotografiranje proizvoda, dodavanje proizvoda, promociju na društvenim mrežama i oglašavanje na internetu.

News portali News portali

News portali

Razvili smo vlastiti softver za portale koji objavljuju vijesti, članke i druge vrste sadržaja. Naše rješenje nudi iznimno velik broj funkcionalnosti kakve možete vidjeti na najvećim portalima, a s druge strane iznimnu jednostavnost korištenja za korisnike. Vaš portal može biti online u vrlo kratkom roku i uz povoljnu cijenu.

Web stranice za institucije Web stranice za institucije

Web stranice za institucije

Razvili smo softver za web stranice koji omogućava institucijama i organizacijama jednostavnu objavu i upravljanje sadržajima poput novosti, informacija i dokumenata. Naše rješenje koriste brojne institucije širom svijeta, među kojima su i neke savezne države, gradovi i okruzi u SAD-u. Naše rješenje odlikuje jednostavnost implementacije, korištenja i niski troškovi.

Auto oglasnici Auto oglasnici

Auto oglasnici

Bavite se prodajom automobila? Tada sigurno želite imati web stranicu sa ponudom automobila koju kupci mogu pretraživati po modelima, godištima, popisu opreme, cijeni i drugom. Nudimo vam rješenje pomoću kojeg možete kvalitetno predstaviti vašu ponudu automobila. Vozila je vrlo jednostavno dodavati na web, a rješenje možemo prilagoditi vašoj specifičnoj potrebi.

Poslovni imenici Poslovni imenici

Poslovni imenici

Želite li na web stranicama imati pretraživ katalog poslovnih subjekata, članova udruženja i slično? Mi imamo pravo rješenje za vas. Poslovne subjekte možete sami upisivati u imenik, a možete im i omogućiti samostalan upis i ažuriranje vlastitih informacija.

Web stranice za nekretnine Web stranice za nekretnine

Web stranice za nekretnine

Za uspješnu prodaju nekretnina potrebna je dobra prezentacije nekretnina na internetu. Ako ste agencija koje u ponudi ima više nekretnina, tada želite da vašu ponudu kupci mogu jednostavno pretraživati po različitim kriterijima poput lokacije, vrste nekretnina, kvadrature, broja soba, cijene i slično. Imamo pristupačno rješenje koje je i vrlo jednostavno za koristiti.

Web stranice za apartmane Web stranice za restorane

Web stranice za restorane

Želite li web stranice koje će dovoditi goste u vaš restoran? Nudimo atraktivne i funkcionalne web stranice za restorane s funkcionalnostima poput rezervacija stolova ili narudžbi hrane za van. Atraktivne galerije fotografija za prikaz vašeg objekta i hrana koje nudite. Automatizirani sustavi slanja jelovnika na email. Povezivanje s vašim društvenim mrežama i još mnogo toga.

Blogovi Blogovi

Blogovi

Pisanje blogova je jedan od najboljih načina promocije vlastitog biznisa, ali blog možete pisati i iz hobija koji može prerasti u nešto više. Uspješan blog podrazumijeva moderan i pregledan izgled, jednostavnost dodavanja novosti, slika i videa, mogućnost komentiranja i povezanost s društvenim mrežama. Ako tražite vrhunski blog, mi smo pravi izbor za vas.

Web stranice za događanja Web stranice za događanja

Web stranice za događanja

Organizirate festival, koncert, edukaciju, sportsku priredbu i slično? Nema boljeg načina od predstavljanja takvog događaja od specijalizirane web stranice koji možete promovirati na društvenim mrežama. Nudimo brzu izradu kvalitetnih web stranica za promociju događanja po pristupačnim cijenama.

Turističke Web stranice Web stranice za turističke agencije

Web stranice za turističke agencije

Web stranice za turističke agencije trebaju kvalitan sustav za upravljanje sadržajem (predstavljanje turističkih aranžmana), a istovremeno mogućnost pretraživanja i filtriranja ponude od strane posjetitelja. Naravno, i dobar SEO je važan kako bi se putovanja koja agencija nudi našla visoko u rezultatima pretraživanja na Google-u..

Web stranice za udruge Web stranice za udruge

Web stranice za udruge

Web stranice su za udruge važne zbog prezentacije ciljeva i aktivnosti udruge široj društvenoj zajednici. Naš CMS sustav prilagođen posebno za udruge omogućava brzu i laku objavi vijesti, novosti, obavijesti, fotogalerija i drugog. Nudimo pametna, praktična i pristupačna rješenja za udruge.

Učimo, istražujemo, primjenjujemo

Svijet digitalnog marketinga je vrlo dinamičan. Novi trendovi, nove dobre prakse i nova saznanja o tome što daje rezultate, to je nešto što se događa svakodnevno. Uživamo u istraživanju i stjecanju novih znanja, a ta nova znanja zatim koristimo u projektima koje radimo za naše klijente.

Pristup koji garantira uspjeh

Detaljna analiza

Detaljna analiza

Nema uspješnog web projekta bez dobre analize. Razgovaramo s vama, analiziramo vaše trenutne web stranice, proučavamo web stranice vaše konkurencije, istražujemo ključne riječi i rezultate pretraživanja na Google-u.

Definiranje ciljeva

Definiranje ciljeva

Jedna od najvažnijih stvari na putu prema web stranicama koje donose rezultate je dobro definiranje glavnih ciljeva web stranice. Cilj može biti što veći broj upita putem web stranice za vaše usluge i proizvode.

Planiranje i projektiranje

Planiranje i projektiranje

Nakon detaljne analize i definiranja ciljeva, planiramo i projektiramo web stranica s ciljem ostvarivanja zacrtanih ciljeva. Projekt, odnosno skicu novih web stranica predstavljamo klijentima.

Priprema i prilagodba sadržaja

Priprema i prilagodba sadržaja

U engleskom jeziku postoji uzrečica „content is a king“ – sadržaj je kralj. Sadržaj (tekstovi, slike, dokumenti) i njegova organizacija su izrazito važni za uspjeh web stranica. U suradnji s klijentima pripremamo i optimiziramo sadržaje za web.

Dizajn i implementacija

Dizajn i implementacija

Nakon što smo napravili projekt, definirali ciljeve i pripremili sadržaje, pristupamo dizajnu web stranica i pretvaranju dizajna u funkcionalnu web stranicu koju zatim punimo sadržajem. Dobra priprema u prethodnim koracima je garancija za primjenjiv i funkcionalan dizajn.

Optimizacija za tražilice

Optimizacija za tražilice

Želite li biti visoko plasirani u rezultatima pretraživanja na Google-u, potrebno je optimizirati web stranice i kontinuirano provoditi SEO taktike. Stranice koje izrađujemo već u startu planiramo s fokusom na dobre SEO prakse, a prije završetka dodatno optimiziramo. .

Vrhunska tehnička rješenja

Vrhunska tehnička rješenja

Naša tvrtka već godinama razvija CMS rješenja za upravljanje sadržajima na web stranicama koje koriste tvrtke i organizacije širom svijeta. Razvoj takvih rješenja zahtijeva iznimnu tehničku potkovanost i posvećenost detaljima. Ta znanja koristimo i u web projektima koje radimo.

Održavanje i podrška

Održavanje i podrška

Web stranice su dobre koliko je dobra i podrška. Naša profesionalno organizirana tehnička podrška može pravovremeno reagirati u slučaju problema ili kod potrebe za održavanjem web stranica. Također, djelujemo i proaktivno te nudimo poboljšanja kada uočimo potrebu.

BESPLATNA PODUKA I KONZULTACIJE

Mi volimo posao koji radimo i volimo razgovarati sa sadašnji i potencijalnim klijentima o novim trendovima u našoj branši, o izradi web stranica, društvenim mrežama ili o oglašavanju na internetu. Želite li razgovarati o nekoj od tih tema, kontaktirajte nas da dogovorimo termin za razgovor.  

Saznaj više

RAZVIJAMO CMS RJEŠENJA POPULARNA ŠIROM SVIJETA

Već više od jednog desetljeća, naša tvrtka razvija module za popularni i moćni DNN CMS. Naše proizvode koriste brojne organizacije i tvrtke širom svijeta. Naši proizvodi su najpopularniji u SAD-u, Kanadi, Europskoj Uniji i Australiji. Plavom bojom su na mapi označene zemlje u kojima imamo barem jednog korisnika.

CMS RJEŠENJA POPULARNA ŠIROM SVIJETA
Moduli

VRHUNSKE WEB APLIKACIJE

Jedna od glavnih prednosti naše tvrtke nad drugim tvrtkama je u tome što smo razvili globalno popularne web aplikacije koje se koriste u izradi i održavanju web stranica. Iznimno dobro poznavanje funkcioniranja i mogućnost prilagodbe tih aplikacija vašim potrebama, omogućava nam da za vas realiziramo vrhunska rješenja po vrlo prihvatljivim cijenama i u kratkim rokovima.

VRHUNSKE WEB APLIKACIJE

Često pišemo i dijelimo naša znanja s korisnicima

Provjerite članke na našem blogu

Neki od naših radova

I vi možete brzo i lako do dobrih web stranica

Praktično, učinkovito, moderno, funkcionalno i kvalitetno. Takve su odlike web stranica koje radimo. 

zatražite nas ponudu

Od nas možete očekivati sljedeće:

Povoljna cijena

Povoljna cijena

Profesionalan pristup

Profesionalan pristup

Vrhunska izvedba

Vrhunska izvedba

Podrška i pomoć

Podrška i pomoć

Uspješne Web stranice

Uspješne Web stranice

© 2003.-2021. X-MEDIA d.o.o.
Povratak na vrh