Internet marketing │ Vođenje društvenih mreža │Oglašavanje
× Search
Izbornik
 1. Početna
 2. Izrada web stranica
 3. Izrada Web trgovina
 4. Internet marketing
 5. Sve usluge
  Profesionalna izrada
  Web stranica
  Web stranice za tvrtke i obrte Web stranice za tvrtke i obrte
  Web stranice za tvrtke i obrte
  Web trgovine Web trgovine
  Web trgovine
  News portali News portali
  News portali
  Web stranice za institucije Web stranice za institucije
  Web stranice za institucije
  Auto oglasnici Auto oglasnici
  Auto oglasnici
  Poslovni imenici Poslovni imenici
  Poslovni imenici
  Web stranice za nekretnine Web stranice za nekretnine
  Web stranice za nekretnine
  Web stranice za apartmane Web stranice za apartmane
  Web stranice za restorane
  Blogovi Blogovi
  Blogovi
  Web stranice za događanja Web stranice za događanja
  Web stranice za događanja
  Turističke Web stranice Web stranice za turističke agencije
  Web stranice za turističke agencije
  Web stranice za udruge Web stranice za udruge
  Web stranice za udruge
  Sve što Vam treba
  za uspješan Internet marketing
  Društvene mreže Društvene mreže
  Društvene mreže
  Kreiranje sadržaja Kreiranje sadržaja
  Kreiranje sadržaja
  Pisanje blogova Pisanje blogova
  Pisanje blogova
  Email marketing Email marketing
  Email marketing
  Facebook oglašavanje Facebook oglašavanje
  Facebook oglašavanje
  Google oglašavanje Google oglašavanje
  Google oglašavanje
  Kreativne metode Kreativne metode
  Kreativne metode
  Grafičke usluge Grafičke usluge
  Grafičke usluge
  Analize i izvještaji Analize i izvještaji
  Analize i izvještaji
  Ostale
  usluge
  Društvene mreže Društvene mreže
  Društvene mreže
  Pisanje tekstova Pisanje tekstova
  Pisanje tekstova
  Optimizacija za tražilice Optimizacija za tražilice
  Optimizacija za tražilice
  Foto usluge Foto usluge
  Foto usluge
  Virtualne šetnje Virtualne šetnje
  Virtualne šetnje
  Video produkcija Video produkcija
  Video produkcija
  Savjetovanje i strategije Savjetovanje i strategije
  Savjetovanje i strategije
  Brandiranje Brandiranje
  Brendiranje na internetu
  Održavanje i podrška Održavanje i podrška
  Održavanje i podrška
 6. O nama
 7. Blog
 8. Kontakt

Sve što trebate za uspješanInternet marketing

Internet marketing je multidisciplinarno područje. Učinkovite marketinške kampanje zahtijevaju razumijevanje šire slike i sinergijskih učinaka različitih marketinških aktivnosti na ostvarivanje ciljeva. Kako bi se ostvarili dobri rezultati, marketinške kampanje i strategije moraju biti bazirane na tzv. prodajnom lijevku. 

Društvene mreže Društvene mreže

Društvene mreže

Nudimo usluge početnog postavljanja stranica i profila na društvenim mrežama, podršku kod podešavanja stranice (npr. Business Manager, Ad Account), izradu vizualnog identiteta na društvenim mrežama, objavljivanje postova i vođenje komunikacije na društvenim mrežama.

Kreiranje sadržaja Kreiranje sadržaja

Kreiranje sadržaja

Za naše klijente kreiramo sve vrste materijala potrebnih za objave na društvenim mrežama. To uključuje planiranje objava, pisanje tekstova, grafički dizajn, pripremu foto i video materijala. Naše usluge možete kombinirati i s vašim samostalnim aktivnostima na društvenim mrežama.

Pisanje blogova Pisanje blogova

Pisanje blogova

Pisanje bloga donosi brojne koristi za tvrtke. Blog je posebno značajan za SEO jer tvrtke koje imaju blog imaju 434% veće šanse da budu visoko rangirane na Google-u i drugim tražilicama. Iako je pisanje bloga vrlo korisno, to nije uvijek lako. Zato naši copywriteri mogu pisati blogove za vas.

Email marketing Email marketing

Email marketing

Nudimo uslugu vođenja email marketinga. To uključuje savjetovanje oko toga kako raditi na listi pretplatnika, optimizaciji web stranica za veću stopu pretplata na newsletter, priprema materijala za newsletter, dizajn newslettera, A/B testiranje i slanje newslettera.

Facebook oglašavanje Facebook oglašavanje

Facebook oglašavanje

Već dugi niz godinama uspješno oglašavamo na Facebooku. Nudimo uslugu profesionalnog oglašavanja na Facebooku koja uključuje definiranje ciljeva kampanje, definiranje ciljane publike, planiranje kampanja, izradu oglasa, aktivno nadgledanje i analizu rezultata kampanje.

Google oglašavanje Google oglašavanje

Google oglašavanje

Google Ads oglašavanje je iznimno učinkovit način oglašavanja na Internetu, ali postavljanje i vođenje kampanja koje daju rezultate nije nimalo jednostavno. Nudimo vam usluge vođenja reklamnih kampanji, izrade oglasnih poruka, podešavanje svih parametara i analize učinkovitosti.

Kreativne metode Kreativne metode

Kreativne metode

Ispričajte nam o proizvodima koje prodajte, uslugama koje nudite te o potencijalnim kupcima i korisnicima vaših usluga. Mi ćemo napraviti analizu i predložiti vam optimalne metoda da pronađete put do svojih kupaca i da im uspješno prodate proizvode i usluge.

Grafičke usluge Grafičke usluge

Grafičke usluge

Kod Internet marketinga postoji velika potreba za različitim grafičkim rješenjima, bilo da se radi o objavama na društvenim mrežama, plaćenim reklamama na Facebooku i Gooogle-u, newsletterima ili prezentacija proizvoda na web trgovini. Našim korisnicima osiguravamo dizajn svih potrebnih materijala..

Analize i izvještaji Analize i izvještaji

Analize i izvještaji

Digitalni marketing u povratu investicije nadmašuje ostale oblike marketinga. Razlog leži u činjenici da je sve moguće analizirati i optimizirati. Nudimo usluge analize vaših web stranica, posjećenosti, SEO optimiziranosti, a za reklamne kampanje koje vodimo redovito šaljemo izvještaje.

World Michael Carlos Martin Wang Jack
U zemlji i svijetu

Pronalazimo vam kupce i klijente

Bez obzira na to tko su i gdje vaši potencijalni kupci i klijenti, uvijek postoje kreativni načini i metode da ih pronađemo. Neke publike je jednostavno ciljati Facebook ili Google oglasima, a za neke specifične niše s malim brojem potencijalnih korisnika, potrebno je koristiti sinergiju društvenih mreža, blogova, e-mail marketinga i drugih metoda. 

Pametno OsmišljenInternet marketingmože poboljšati vaše poslovanje

Internet marketing je jednostavan način da unaprijedite vaše poslovanje investiranjem manjih iznosa novca u odnosu na druge oblike oglašavanja i promocije. Iako je isplativost investicije u digitalni marketing velika i mjerljiva, mnogi poduzetnici propuštaju tu odličnu priliku jer nisu dovoljno upoznati s mogućnostima koje su im na raspolaganju. Javite nam se, napravit ćemo analizu za vas, educirati vas i pronaći optimalna rješenja u odnosu na ciljeve i mogućnosti. Ponudit ćemo vam transparentnu suradnju po fer cijenama.   

Kontaktirajte nas
MARKETINŠKE STRATEGIJE

MARKETINŠKE STRATEGIJE

Za neke ciljeve je dovoljna jednostavna oglasna kampanja na internetu. No, za onaj pravi, veliki uspjeh na Internetu, potrebno je imati dobru marketinšku strategiju. Dobra strategija znači koordinirane aktivnosti na društvenim mrežama, sadržajni marketing, plaćene Facebook i Google oglase, remarketing, dobro plasirane pozive na akciju (Call to action) i mnogo analiza i optimizacija. Za vas možemo osmisliti i provoditi takve marketinške strategije.

SAVJETOVANJE

SAVJETOVANJE

Vrlo rado ćemo razgovarati s vama i objasniti vam mogućnosti koje nude različiti oblici Internet marketinga. Želite li znati kako Google rangira web stranice i kako je moguće poboljšati vlastite pozicije? Kako funkcioniraju Google i Facebook oglasi?  Kako prikazivati oglase određenoj grupi ljudi u određenom gradu? Rado ćemo vam objasniti ova i mnoga druga područja. 

MI MOŽEMO BITIVAŠ MARKETINŠKI ODJEL

U mogućnosti smo vam ponuditi kompletnu uslugu digitalnog marketinga. Naše usluge uključuju izradu web stranica i web trgovina, pripremu objava za društvene mreže, vođenje profila i stranica na društvenim mrežama, vođenje Google i Facebook reklamnih kampanji, email marketing i drugo. Razumijemo široku sliku, djelujemo proaktivno, tražimo prilike za vas i predlažemo vam akcije, baš kao da smo tim u vašoj tvrtki. 

Kontaktirajte nas
© 2003.-2024. X-MEDIA d.o.o.
Povratak na vrh